Over ons

Ferratum Group biedt minileningen en minilening-aanverwante producten aan particulieren van een vereiste leeftijd en met een goed kredietverleden.

In 2005 was Ferratum Group het eerste bedrijf dat het SMS-minilening concept lanceerde in Europa. We zijn nu aanwezig in 20 landen en zijn er trots op meer dan 1,5 miljoen klanten te bedienen. Meer dan 220 toegewijde professionals staan ten dienste van onze klanten.

We hebben een duidelijke visie over Ferratum en de diensten die wij aanbieden. Jorma Jokela, CEO en oprichter van Ferratum zegt: "We worden gedreven door onze passie voor innovatie en we hebben een ambitieuze groeistrategie - ons doel is om tegen 2014 wereldwijd de leider te zijn in de minilening-business. Wij geloven dat onze producten en diensten vele klanten kunnen helpen in vele landen ".

Vandaag genieten we het vertrouwen van onze klanten en business partners als gevolg van onze betrouwbare en transparante dienstverlening, ons professioneel en ethisch gedrag en snelle reacties op de leningsbehoeften van onze klanten.

Méér dan geld  is de essentie van ons bedrijf. We willen de meest eenvoudige aanvraagprocedure, de snelste diensten en de hoogste discretie, voor iedere consument, altijd en overal.

Bezoek voor meer informatie de website van de Ferratum Group of klik op één van onderstaande links om de website van onze vestigingen in andere landen te bezoeken: