Aanvragen minilening

Je eerste Ferratum minilening

Je minilening of minikrediet aanvragen is eenvoudig, snel en veilig: gebruik het aanvraagformulier op deze website of gebruik de knop Aanvragen hiernaast. Let op: als nieuwe klant kan je maximaal 200 € aanvragen!

Online

1. Om te beginnen kies je via onze leensimulator het bedrag dat je wilt lenen. Je ziet dan direct de termijn en de volledige kost van je lening. Voor sommige bedragen kan je de termijn aanpassen door op 7, 21 of 30 te klikken. Tevreden met je keuze? Klik dan op "Aanvragen".

2. Vervolgens kies je hoe je je wilt identificeren. Hou de kosten van je minilening laag en maak  gebruik van je electronische identiteitskaart, deze optie is gratis! Je kan ons ook een kopie van je pas bezorgen via e-mail, fax of post, de kosten verbonden aan elk van deze opties vind je terug in het aanvraagformulier.

3. Daarna vragen wij je nog een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Ook kies je hier hoe snel je je lening wenst te ontvangen (normale betaling is binnen 7 werkdagen, snelle betaling is ten laatste de volgende werkdag), kies je hoe je factuur wenst te ontvangen en geef je aan op welke manier je je pas wilt sturen indien je hiervoor hebt gekozen. Per optie worden de kosten vermeld in het formulier. Kijk alles goed na voordat je op Doorgaan klikt.

4. Bevestig nogmaals via de leensimulator het gewenste bedrag (en termijn). Klik vervolgens op Bevestigen.

Voilà, je aanvraag is nu naar Ferratum verstuurd!

Vervolg

Na ontvangst van je aanvraag bellen we je zo snel mogelijk op om een aantal gegevens met je te bevestigen. Hou dus je GSM bij de hand, zodat je onze oproep zeker niet mist! Hebben wij je ID goed ontvangen, dan krijg je van ons verdere instructies via SMS. Kom je niet in aanmerking voor een lening? Ook dan brengen we je via SMS op de hoogte.

Face to face

Je wenst liever iemand persoonlijk te ontmoeten om samen met jou je aanvraag in orde te brengen? Je hiervoor terecht bij een van onze Credit Points. Bekijk hier een overzicht van onze partners. De toeslag voor deze optie is 10,00 EUR.
 

Telefoon, Fax of E-mail

Je kan eventueel ook je aanvraag via telefoon, fax of e-mail doen. Hiervoor zijn toeslagen van toepassing, zie de pagina Onze Minileningen. We vragen je dan naast een kopie van je ID kaart de volgende informatie te verstrekken:

• het gewenste bedrag van de minilening (EUR 50, EUR 100, EUR 150, EUR 200, EUR 300, EUR 400, EUR 500, EUR 600, EUR 700 of EUR 800).

• de gewenste terugbetalingstermijn van de minilening (7, 21 of 30 dagen). Kijk hiervoor de leentabel na zodat je de juiste combinatie van bedrag en termijn hebt!

• naam en voornaam

• rijksregisternummer

• straat en huisnummer

• postcode

• gemeente

• GSM nummer

• bankrekening

• e-mail adres

• de gekozen identificatiemethode

• de gewenste facturatiemethode (Papier of E-mail)

• de gewenste uitbetaalmethode (Snel of Normaal)

Bestaande klanten

Als je al eens een Ferratum minilening hebt gehad, dan heb je van ons een SMS'je met een pincode gekregen. De volgende keer dat je wat extra geld nodig hebt, kan je online een nieuwe aanvraag indienen door je in te loggen met je GSM nummer en je pincode.

Je kan ook gebruik maken van onze SMS-technologie door per sms je lening of krediet aan te vragen, waardoor je dus geen computer meer nodig hebt! Doe nu op een nog gemakkelijkere en snellere manier je aanvraag dan de eerste keer: stuur het bedrag, de termijn, je pincode, de gewenste facturatiemethode (P voor Papier of E voor E-mail) en de gewenste betalingsmethode (F voor Snel of N voor Normaal) naar 8802.

 
Bijvoorbeeld 400 euro lenen voor 21 dagen: 400 21 1234 E N
 
Lukt het niet? Maak je geen zorgen, we hebben een team van professionele customer service mensen om je te assisteren. Aarzel vooral niet om ons te contacteren wanneer je hulp nodig hebt. Klik hier voor onze contactgegevens.